All in the right mood

Just fyllt magen med gourmemat(säger vi...), tillagad av moi. En kall till det. Käkade i solen. Nu förar jag tills vidare i min ensamhet hemma. Snart blir det staden Umeå och en kväll med förhoppningsvis greeaaaat peep's på 5ive. Nej, fan vad jag är taggad!!!!!!

Nu kör vi, m'kay!

With your fingers on my skin we'll commit this sin chin to chin

Blivit smygkär i Isak Strand. Hans musik och hela han är mums. Någon som minns honom från idol 2008?



Hade en mycket bra dag igår. Lite mys på kajen med några tokiga händelser, såg en naken man som skulle bada och jag kunde inte låta bli att av ren reflex peka åt hans håll med hela armen, väldigt odiskret. Han fick iallafall, ofrivilligt, åskådare. En annan konstig man gick förbi oss och hade jättesmå solglasögon och pratade ett främmande sludder-språk med oss och han skrockade för sig själv. Lustigt! Sedan blev vi stannade av en afrikan och hans vänner, vilken överöste mig med komplimanger. Haha, faktiskt kuligt. Träffade sedan Kim, som både fyllde år och hade nytagit körkort. Fackaaaah grattis!!!!!1
Drog till vännäs och åt middag, sedan blev det chips, gurka, dipp, trocadero och såg en STAR WARS film!!!! Jag tyckte det kändes oerhört episkt med tanke på att jag aldrig sett någon sådan förr och mina förväntningar var fel. Tyvärr somnade jag sista halvtimmen så ska se igen det någon gång. Idag har jag gått på stan i min ensamhet för jag fick inget sällskap av den som det var tänkt. Inget skoköp heller.. köpte dock 3 tröjor:



Så väldigt nöjd. Älskar den högra.

Gick även upp till Marcus en snabbis, snackade lite och gav honom en födelsedagspresent. Trevlarns!

Nu blir det promenad, weeds och NATTBAD(??!?!). Vill nattbada :( ska försöka få någon att nappa på det. Bye fella's. Hoppas ni mår bra.

Men jag lovar att du och jag skall skina en dag, jag lever för jag tror det blir snart

Ändrade planer för dagen. Kom hem och fann Malin, Anders och ÄN en gång en sötkorv hemma;



...var dessutom oerhört trött osv så stannade hemma med lite familj.
Blev glass på stranden, gomiddag+filmkväll och massa mys med finaste Edvin.



Såg en riktigt konstig film, The adjustment Bureau. Inte särskillt bra, men kanske ändå lite sevärd. Den blev toppad av massa chips&godis som Ellen&Jocke kom med, hehehe... myms!

Är på lite bättre humör ikväll också, skönigt. Nu taggar vi morgondagen och helgen.

ÅNGEST

fanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfan osvosvosv....

jag är SÅ.JÄVLA.JOBBLESS. och hur ser det ut framöver? JO... jag jobbar imorgon till 13.30 sen är jag ledig-SKÖNT(!!!!!!) i tre dagar... sendå? jo.. då jobbar jag: måndag, tisdag, onsdag, fredag, lördag, söndag, måndag, tisdag, fredag, lördag och söndag. och HELGERNA är inte nådiga... fredagarna 13.00-21.30, lördagarna 07.00-21.30(no kidding) och söndagarna 07.00-20.00..... sen tänker jag på att DETTA är den bleeeeeeekaste sommaren jag någonsin varit med om. förtjänar en utlandsresa till hösten SO FUCKING BAD!! vem är på?

fick lön idag, känns bra. men ändå har jag fetbajsångest över detta.. det är inte så farligt att JOBBA, men det är just det att man missar så jäkla mycket annat och får istället vara och jobba och inte få ha något riktigt liv. hudlökföa.-. (hudlök(?)haahah)... aja orkar inte.

idag fyller världens bästa marcus år iallafall-GRATTTTTTIIS! blir att åka till stan när jag slutat och säga grattis och överlämna en liten present och sedan åker jag vidare till vännäs-yäy:)!!!

haha... grinade till och med för mig själv här tidigare idag. känner verkligen att jag sovit på TOK för lite för att klara av detta. överkänslig se nanting. lite fånigt..

nu ska jag vila sista minutrarna på dagens rast. sedan en slutspurt på 2 timmar, wish me luck. puss!

You took me here and gave me something to believe in

Har en bra tid framför mig förutom de 15 timmars arbete som väntar onsdag&torsdag, dock ingen fara men är bara sjuukt jobb-less.
Mañana hombre, mañana... blir en bra dag 13.00 och framåt.
Puss.
Nu blir det weeds&sömn!






Elsa Lilly Lovisa Jonsson





Kom hem från jobbet och fann denna sötkorv hemma. Då blev det massa mys och bus.
Har varit väldigt trött ikväll, så jag ska sova ganska precis nu. Sett massa weeds ikväll också, good shit.

Jag är så dum. Känner mig så jävla idiotisk. BLÖ.


Can you lie next to her and confess your love, your love?

Garanterat den bästa helgen på länge! Hade jag inte varit så jävla mätt och hes nu så hade jag sagt att livet är på dundertopp. Kan dock hända att fler saker måste spela in för att toppa livet, men det orkar jag inte bry mig om. Det är ju inte stämplat, som Kim valde att säga. Svammel..

Iallafall. Trästock känns lite som en spark i rumpan på livet. Var så taggad och glad hela tiden(except lördagsmorgonen...). Allt.Ägde. Lämnar det såhär; fantastiskt och galet!

Tråkigt: glömde tandborsten hemma, vårt regnskydd flög av tältet när det regnade som mest, fredagsnatten, norgemassakern(SÅ.JÄVLA.OTÄCK)

Skönt att komma hem och få borsta tänderna(gjort det flera gånger nu och tagit tandkräm typ 3ggr/gång... kommer borsta bort emaljen typ), duscha, ha en nybäddad säng som väntar på en, osv. Fast innan jag lägger mig och sover så måste jag gå på en promenad. Det ska jag göra. Nu.


- LANGOOOOOOS!

som handen i handsken

musik

-nyaste listan med ett blandat innehåll, jag tycker då om den!

Live my life as it's meant to be

bara 5 jobbtimmar kvar imorgon sedan bär det av till trästock, lär ju bli pretty damn good. kommer bli två kvällar att bara få gå lös på festivallivet, säger vi. fick väldigt nyligen ett samtal av andré som befinner sig där just nu, och det lät som om det var mycket bra där, vilket gör mig bra mycket mer taggad också!

jag har blivit heltokig i serier också, laddat hem alla säsonger av friends, weeds och nu ligger pretty little liars på nedladdning också. har fått för mig att det är en bra serie(?) sir, yes sir!

under helgen och veckan kommer jag få känna en hel del saknad, men det får man ta. nästa helg blir det att återuppta det hela och bara få vara glad&nöjd, ellerhur?

dessutom friend and folks, så ska jag få en ny familjemedlem, i MIN månad. då blir jag mosterx4, och det är ju crazy! 11e året jag är moster och än så länge åt de 3 finaste jag vet, så det känns så jävlajÄvla bra:):):):)


att titta på


Vi lever alla med känslan att falla och vid tomhetens botten står vi på toppen

jaa angelica, insidious var myyyyyyyyyyyyycket bra tycker jag förutom:

- filuren i bakgrunden.....

såg dessutom toy story 3 igår, så klockren. jordgubbar, glass och bra sällskap till det, so gooooood!

jobb, jobb, jobb nu då-blö. men tankarna på kommande fredags eftermiddag breder ut en tagg för mig. då drar jag, tillsammans med fanny till skellefteå och trästock, yes!!!



orkar inte skriva om känslor just nu, för det kommer bara bli helt knas. kan kort och gott säga att mitt huvud pulserar av alla tankar och funderingar jag har för tillfället. DET+händelser gör att mina känslor jävlas med mig.

Jag är så glad att allt gått bra till slut, efter en så orolig tid.



de bästa. nu ska ni få se att allt blir bra igen, precis så som ni förtjänar det.

filmisar

några filmer jag sett senaste tiden, och faktiskt så har alla varit bra. så ja, rekommenderar all of them:







Wasted on fixing all the problems that you made in your own head


-fina&bra

dagarna går, och dagarna är bra. mina tankar är snällare mot mig och jag bara inväntar den rätta tidpunkten att ordna upp saker och ting, när jag orkar ta tag i det vill säga. har de senaste dagarna haft det skönt. jag&cornelius har dragit runt i sörmjöle, umeå och vännäs och bara haft det braaao med bland annat häng på mega zone och trädgården med hans vänner och sedan filmkväll:)

oho... nu vankas det jordgubbar med glass och kaffe, yäy!
OBS! plockade in 4-5 liter jordgubbar denna eftermiddag-crazy shiet:D

bye

Häromdan när de såg mig komma leende, de fråga hur kan jag skratta mitt i detta elende?

Tja. Hej. Tjenare. Godafton. Hallå. Tjena. Mors. Tjabba. Dagarna vandrar och jag ser fram emot saker som ska hända varenda dag. Har dock tre arbetsdagar framför mig nu.. men tänker bara att äsch. Haft massa trevligt senaste dagarna;
  • varit på loppis med mille på tennisbanan nere på brännäset
  • gjort en snabbvisit med prat och sorbet-käk hos caroline
  • hängt i vännäs två dagar och tjillat, badat, varit på marknaden, osv och haft de bara bra
  • haft en liten släktmiddag med familjen+moster, morbror, kusiner och kusinbarn
  • varit på brännäset och solat och ätit glass
  • dragit på mig en sjukdom
  • varit i nordmaling hos min sedan länge döda morbrors fru och fikat och pratat massa
  • lekt med världens finaste barn(dock saknat tillan)
  • myst
Blivit sjukt mycket familje-häng senaste dagarna, med tanke på att värmlandssläkten är här nu. Men det är så zuper.

Är dock helt galen. Helt. Galen... Helt.

Ska göra ett bildigt inlägg om någon dag, när jag får tid till det. Nu ska jag lägga mig till rätta och läsa(!!!!) lite innan jag somnar. Det regnar. Mysigt. Det låter mycket. Natt-i.


För vem skulle bry sig om våra hjärtan blev förstörda?

Härligt, härligt. Grymmmmmma dagar har jag haft också sedan jag slutade jobba i torsdags. Och det lär ju fortsätta vara zuper trots att vädret sviker lite idag.







I'm not scared anymore

Allt känns bra.
.
.
.
.

Chickens don't fly but they have got the wings, no matter how hard they try they bump into things. They're all running around.

Sug bihålor, sug.

Blir våfflor till middag och sedan åker jag till brännäset med Jesper&Alex(tror jag att det blir?) och inviger min helg nere på fiket vid havet. Hihi, väärsta mysigt! Känner mig dock inte så pigg idag men fuck that, man måste ju härda om man vill ha lite kul och att något händer.

Såg en film för några nätter sedan, som jag kan försäkra er om att man gråter åt. Seriöst. Lite fula skådespelare ibland, men huvvaligen... rekommenderar faktiskt att se den!




No magic lost

en bestående konstatering: det är alltid underbart att träffa den värmländska släkten. precis när jag kom hem från jobbet ikväll anlände världens bästa moster och min kusin emelie till oss. efter vi ätit en sen och fin middag kom även min andra kusin anna och hennes familj hit. och alltid så jäkla skönt, mysigt, trevligt, kul, allt. åh vad jag gillar det och åh vad jag ogillar att jag inte hinner träffa dem imorgon innan de åker vidare.

jag har iallafall bestämt mig att bara vara.
att bara vara, utan att förklara. så gott som det går.

nu: mitt huvud värker, mina bihålor värker, näsan är tät och ögonen svider. ska upp 06.00 imorgon för att jobba. puss&godnatt.


saknar min skruttfia

Take it all before the moment dies

äsch :)

You just don't always love yourself

Samtidigt som tryggheten är på sin maximala höjd, är jag så fruktansvärt rädd.

Jag känner iallafall.

Mitt i allt så ska man räcka till

Underbara festivalen, Peace&Love. Kollar igenom mina bilder plus filmer från där nere och får lite god magkänsla. Kings of Leon, 30 seconds to mars, Volbeat, Veronica Maggio, I blame Coco, Säkert!, Håkan Hellström, Lykke Li, lite Bob Dylan, lite Journey, osvosv. GRYMT!

Kan även tillägga saker som poolcamp, strumpsvans(hehe), natthumor, silvertejpslagning, KALLdusch i bebispool, skinkost, hårdbrödmackor och kall konserverad mat, sista nattens pizzaslice som senare låg i "dammkanten"(hehe), en lurerikram, mycketmycket fint och jag kan fortsätta föralltid. Men skitsamma. Nu ger jag mig och ger er några bilder. Min kamera försvann de sista dagarna(tråkigt!!!!!) men den återfanns iallafall och här kommer lite grejs.



Jaaa... det fick bli allt jag hade att bjuda på. Tråkigt att kameran försvann säger jag bara. Plus att jag blev sjuk  och hängig de sista dagarna, life sucked en aning. Men gjorde mitt bästa. OCH BRA VARE! :) har lite filmer också, håller på att ladda upp på tuben men det tar sitt lilla tag..



Det var en skön känsla att få komma hem. Mötas upp på busstationen och få komma hem till en världsskön dusch och massa mys och sömn. De två senaste dagarna har varit jättebra trots att jag jobbat båda dagarna. Nu har jag två jobbdagar framför mig och sedan helg, it's gonna be gooooooooood!

Rubriken får tala för resten.

RSS 2.0