You gave me your lips, a gentle kiss, the medicin to cure my pain.

BRA DAG FOLKS!
Var kul och trevligt hela dagen på skolan.
Vandrade sen runt på stan och köpte lite småsaker, yähää.
När jag kom hem var Malin och Edvin här. MYS!!
Efter middagen rullade jag till Mille.
Hon färgade mitt hår och jag tonade hennes och det blev ju AWESOME KABAWESOME!
Blev supernöööjd och hoppas millis blev det också för det blev asfint:D:D tack snuffsan!

Bjussar på en grymt snygg bild från Daniels sommarfest, hahe.. detta var så mysipys!




Snackade om cancer idag på lunchen. Alltså fy....faaan..... vad den sjukdomen......SKRÄMMER MIG!
Det är verkligen så att cancer kan drabba vilken frisk och sjuk människa som helst. När som helst.
Och beroende vad det är för cancer och i vilken grad är den ju lättare och svårare att bota. Hmpf..
Vill.inte.
Hm..

Jaja, nu ska jag ta och lägga igen ögonen mina eftersom de kliar till tusen. HÖRES O SYNES!

But your soul you must keep, totally free

HLR-prov måste ju vara fulaste jag gjort på en lång tid. Praktiskt prov... haha ojoj! Annars har dagen varit bra. Tränat, varit i skolan och sedan schtaan. På lunchen gick jag och några tjejer till Lindellhallen för att käka där, samt spana på lite grääbs, haha. Hämtade ut ID-fotot idag också. COOLT om jag får säga det så. Här är mitt;



Skyndade mig sedan ner på stan för att träffa Kim ett minitag och sedan gick jag och Cornelius på stan. Köpte hååååååååååårfärg till morgondagen.

Så ja.. nu har jag städat lite på mitt rum(rensat bort massa skitgrejer som låg framme+vikt in kläder+bäddat). Nu väntar kaffe där nere och sedan idol och plugga på lite inför morgondagen. BLÖ!



Hoho.... la hårfärgius. Vad tror ni?
INTENSE DARK RED,
WOAHAHA

Det här med serier..

Desperate Housewives, Gossip Girl, Weeds och Pretty Little Liars ligger och väntar på mig i en mapp på datorn. Avslutningssäsongen av One Tree Hill börjar inte förrän om ca 4 månader, känns skönt så slipper det ta slut så fort. Method & Red suger. Ska nog ta upp och fortsätta se Dexter också, verkar ju vara skitbra. Sen finns ju Idol... yes!

Mycket bra igårkväll och mycket bra dag. Grattis på födelsedagen storasyster Maria som varit så jävla stark!!
<3

'CAUSE I CAN

Såg att mille hade gjort en to do-lista för veckan som kommer, fick också lust...... :D HERMIS!

Måsten:
  • komma igång med studierna (både ssk och körkort, legat 100% på latsidan än så länge)
  • städa mitt rum
  • köpa en väska!!!!
  • fixa en outfit till robinson-sittningen på fredag (NÅN SOM HAR TIPS TILL EN BRAIG OUTFIT?)
  • få in en bra dagsrytm, gäspar mig till tårar genom skoldagarna
Kulheter och brasaker:
  • fika/middag på stan med vänner
  • fira syster maria som fyller 32 år(crazy shit)
  • åka till vännäs
  • börja träna igen
  • shoppa lite småsaker till la sminkväska
KUL med listor, verkligen! Har en en bok hemma som heter "Listan". En bok på säkert 150 sidor där man ska göra listor enligt olika kategorier, SKITKUL! Har dock inte hunnit fylla in någonting alls i den, men det kommer. Måste bara ha tid.

Det är däremot någonting jag är dålig på, tid. Jag har exakt lika mycket tid som vilken människa som helst. Men hur jag väljer att lägga upp min tid gåååår ju att diskuteras. Typ lägger den på värda saker som att kolla runt på facebook 3 timmar i streck, whats up with that? Det händer ju ingenting där. Blö.

Hade egentligen inget värt att säga, så nu ska jag försöka sova. Godnattis pruttar!

myspys

cornelius har precis åkt hem, och det är trist.
jättemysigt igår, såg VHS-film på min tjocktv och käkade godis.
idag sov han superlänge som vanligt och jag hann göra massa saker tills han vaknade.
så då käkade vi sen frukost och såg idol, sedan har vi bara myst hela dagen.
tog en promenad ner till brännäset och satt där nere ett bra tag och pratade massa strunt.

nu nalkas det.... kaffeeeee! yumyum. blir nog mycket troligt en lugn kväll.




hahahah!
ännu en bild från förfesten i fredags som jag hitta på fb. vi dansar till LAS KETCHUP!!
(han i grått hade aldrig sett dansen förr och blev mycket road, hehehe, det syns va!)

The first time I made coffee for just myself, I made too much of it. But I drank it all, just 'cause you hated when I let things go to waste.

Igår braaaa dag. Sov efter skolan mellan ~13-16. GÖTT! Drog sedan till stan och på en rååkul förfest+utgång med några klasskamrater oså. Dansade löööööööös! Fick sedan skjuts till Mille av Tomas&Marie(TACK!). Vaknade hos millis idag och gick sedan på stan -köpte en jacka o halsduk- , KUL!

Ikväll ska jag ba tjillaaaa, och coribori kommer hit senare. yäy!!

BILD FRÅN IGÅR:

SUUN B-SCHÄD

fuckfuckedifuck life, haha. what's up with that?....

cooooooornelius är bäst iallafall.

föreläsningar hela dagen hit och dit;
  • delvis intresserad
  • delvis sovit
  • delvis druckit kaffe samt ätit godis
  • delvis skrattat
  • delvis tagit "toalettpauser" för att inte få ett rastlös-utbrott
  • OCH SÅ VIDARE
såg en WIERDO film igår;



känner att jag inte har så mycket att säga just nu. drar.

Släkt och förfäder

Jättekul grej, min mosters snubbe håller på att släktforska på min mammas sida. Så han har gjort en fb-sida som jag följer där han har skrivit ner i princip ALLA mina förfäder på mammas sida enda bak till 1095- CRAZY SHIT! Och massa info och grejer. Skitkul att läsa och se allt. Roliga namn också, exempelvis Kjellög, König, Bryngel, Leontina, Åsved, osv.. hahah. En rolig grej till som står;

198. SJUL OLOFSSON (Helenas ff mf ff mm farmors farfar) föddes år 1570, i Yttersel, Anundsjö, som son till Olof Mickelsson Bäck208 och Kerstin Nilsdotter209. Sjul var Knekt Sexman. Sjul dog år 1603, ungefär 33 år gammal, i Livland.

Helena är mammas syster. Så denne Sjul(??!?!) Olofsson som jobbat som Knekt SEXMAN(?!?!) är mammas farfars morfars farfars mormors farmors farfar. HAHA, det är ju galet.

Han har dessutom lagt upp bilder nu, på min mormor, morfar + gammelmormor och gammelmorfar. Jättekul att se. Önskar jag kunnat träffa dem :(

Här är iallafall min fina mormor Alice och fina morfar Roland;


Glöm inte bort friheten

Skööön vecka.
Idag; 10.30-12.30
Imorgon; 08.30-12.00
Torsdag(långdag); 08.30-16.30
Fredag; 08.30-11.00

Har bara suttit och snorat hela denna dag, jobbigt och fått ont i nästan tillslut ;o .. samt sovit 1½ timma efter skolan. Blev ingen gruppkväll så sitter och pluggar och förbereder mig inför imorgon då vi ska.... ta BLODPROOOOV på varandra och såna saker. Sjukt läskigt.. kommer fanimig sviiiiiimmmaa! Lugnar ner mig med hjälp av en idol-paus. Ska efter skolan till mannen och det längtar jag till.

Och honestly.. finns det någonting bättre än idol? Nej, det är helt klart en utav höstens höjdpunkter. MEEEN kan typ Bard... göra flintplask från 1000000000000 meter?!? SNÄLLA. Vilken jävla jobbig skäggmuff.



I'm addicted

Absolut en bättre dag idag. Saker och ting har löst sig, även om jag fortfarande är en douchebag.. har däremot gått och blivit förkyld+skaffat mig en öm arm(blivit vaccinerad idag). Annars har väl dagen varit rätt upp och ner. Less och trött på skolan men det har varit kul ändå för vi har gjort mestadels roliga saker. Och hemma så fick vi besök av Malin, Anders&Edvin. Blev massa mys bara! Nu ska jag se lite streamade föreläsningar och sedan försöka få mig minst 8 timmars sömn. NEED IT.



<3

IG på mig

Sämsta dagen på ett långt, långt tag.

Tack Mille för idag, du är min bästaste!!

Äsch, godnatt

.

Vit månad.













Förlåt, jag är så dum. Jag älskar dig.

One journey for you, but it's worth it

SÅ KUL IGÅR!


Mängder av dans, alkohol och skratt. Dock jobbigt att börja dagen idag med en HLR-kurs på skolan... inte så jäkla kul att böja sig ner över en plastdocka som är sönderspritad i käften och hålla på att pumpa dennes bröst när man inte mår helt 100. Menmen.. det var ändå värt det! Mor&far har stuckit till fjällen nu och jag har ägnat kvällen åt Robinson + renskriva två föreläsningar. Bara 4 kvar typ.. har senare läst om trycksår. Usch. Även pratat i telefon med mamma som hjälpt mig med allt detta nu och sedan med Cornelius ett tag. Skönt.
Ska nu lägga mig i världens bästa säng och ba soooooooooooooooooova till ~05.45. härligt

(btw, ärtknölen är kvar)


Young and free in the sun

Läser en bok nu till skolan, om en tjej som har Cancer. Hon hittade knölar på sin kropp som visade sig vara tumörer och fick sedan genomgå cellgiftsbehandling och strålbehandling osv. Så hon tappade ju hår och mådde skit och ja, var ju väldigt sjuk.

Till grejen då.. jag drömde inatt att jag duschade håret, och när jag tittade ner på vattnet som jag sköljde håret med tyckte jag det såg konstigt ut. Insåg sedan att det var för att halva mitt hår var nere i vattnet. Drog fingrarna genom håret och allt bara lossnade eftersom. VAKNADE - SKÖNT! Sen gick jag ner och tvättade håret, det satt kvar. MEN kände att jag var lite öm i nacken. Så när jag satt och åt frukost kände jag mig själv i nacken och vad känner jag? EN KNÖL! Den är dock bara lite större än en ärta och var tydligen en muskelknut. MEN TROR NI DET VAR MIN FÖRSTA TANKE ELLER? Hahah.. åh, gått och dum-oroat mig i skallen idag.

Var hos mille ikväll och bara såg idol, tog det lugnt och hade det best med the best! Nu ska jag lägga mig o sova, :D:D:D TAGGAD!

You're my butterfly, sugarbaby

Haft världens tråkigaste eftermiddag med massa tråktråktråk föreläsningar. Antecknade halvsovandes(skit fula anteckningar), skrattade så ljudlöst som möjligt åt ingenting med hon jag satt bredvid och käkade ett stenhårt päron. Förmiddagen var roligare, snackade med en barnmorska jättelänge och hon sa massa bra-att-veta saker.

Maria, Mattias och EEEELSA åt middag här idag. Är ju så förälskad i lillan. Ska lägga upp en liten film på henne, gör det antingen ikväll eller på torsdag. Krogrunda med klassen + läkarna&juristerna imorgon, kommer bli aaaawesome!

Nu rullar jag till mille, ciiiiiiiiao!


Det regnar idag.....

.....snor Jonas regnjacka!





Får dessutom åka bil idag med pappa och Ellen. Men från och med imorgon så blir det buss, buss varje dag.

Bend and not break

Familjemiddag idag, med en ny deltagare-min man, (hihi). Det var supertrevligt och jeeetevarmt. Hatar när det blir så varmt att man inte vill sitta kvar, men samtidigt är så trött att man inte orkar gå någonstans. Så kändes det för mig ikväll!

Haft en grymt skön helg efter en galet intensiv vecka. Hängde med Jesper och chillade på lördagsdagen och bara vilade hela kvällen-so nice! Idag åkte jag, Jonas & pappa till bådahällan med båten och där tog vi upp den. Var ett litet projekt i sig, men det var kul... trots att Jonas vadarstövlar blev fyllda med vatten-hehehhe :D

SJUKT TRÖTT NU. Sista familjemedlemmarna lämnade just huset och imorgon är det skola och jag vet inte vart jag ligger... är så mycket att kolla på/göra/läsa/osv. Fuck it. Men det blir nog bra.
Godnatt o puss o Cornelius är det finaste.

I made a start with you and thats not fair

Crazymycket göra veckan som varit.
Skola hela dagarna, suttit i en aula och bara lyssnat, lyssnat, lyssnat, lyssnat och antecknat lite. Kvällarna har varit kuuuuuuliga och bjudit på tjillidill kväll med mille, bowling, en överraskning som visade sig att vara en symfoniorkester(rätt mäktigt faktiskt ;o), och igår vare feezt som slutade supertidigt vilket kändes sjukt skönt ändå. Mår dock bajs idag. Hunnit träffa kung Jesper också på stan, vandrade runt och jag åt mat, hehe.. och igår var jag och fikade med Cornelius, fiiiiiiiiiiiiiiiiiiinis!

Btw, lite trivia.. Jag och Jesper har världens bästa teknik att få bort fiskdoft från fingrarna, när man inte har resurser så enkelt som tvål+vatten. Hehahe.

Och denna låt är ju faktiskt mycket bättre på svenska(klicka på bilden), men det kanske var värt ett försök..



ELEKTROPOPPPPP

2a dagen, mindre bra.

  1. Försov mig med 40 minuter
  2. Missade första bussen (07.15), fick vänta på nästa som skulle gå 08.00 istället - den skulle vara framme 08.25 och jag började 08.30 så jag skulle hinna precis i tid.
  3. Den bussen kommer inte.

Så då kommer mamma som värsta ängeln och skjutsar mig och en annan tjej i min busskur till stan. Tjejen gick på midgård och självklart skjutsar mamma henne heeeela vägen dit. Så jag blir massa sen, ANDRA DAGEN. Kul. Det börjas i tid.

Och annars idag har jag gått runt och varit trött, trött, trött och haft lite huvudverk. Men det har funkat. Varit en rätt trevlig dag osv. Kände mig rätt kaxig när jag-precis innan jag skulle hem- gick in på Bokia och köpte böcker för sisådär 1300:-, och snabbt gick de och jag rörde inte en min under hela butiksbesöket. Haha.. dryyyyyyyyygt att behöva lägga ut så mycket pengar på SKOLböcker. Men what to do?



Nu ska jag dricka kaffe sen får jag se hur kvällen blir, idol och mys med Mille och kanske Kim? :)
Förhoppningsvis.

...........................eeeeelektroooooPOPPP

Feels like the first day



- kanske grymmaste? satan i gatan.

Första dagen var bättre än väntat. Kvällen var bäst. Grillning med alla SSK/RTG nollor+faddrar på ett ställe vid Nydala. Sjukt mysigt när vi på slutet satt ~50 pers kring en stor eld vid vattnet och sjöng Hallelujah samtidigt som en kille spelade gitarr. Nä, satan vilken stämning och vilka sköna människor! Detta kan bli bra. Nu dör jag av trötthet och imorgon ska vi bli fotograferade, shiet. Godnatt fina vänner.

My heart was freaking out

Jag vet hur allt ligger till, och det får mig att känna mig lugn. Samtidigt som jag känner att det är en massa kaos i huvudet som vanligt. Men ett val är gjort, och det är ett val som avgör mycket i mitt liv.

Storebror fyllde år idag, så vi har varit där ikväll och fikat och myst med familjen. Grattis till mannen som jag sett så mycket upp till hela mitt liv!

Nu ska jag strax sova, för imorgon är en stor dag; Vårdvetarhuset 13.00, m'kay.. då börjar framtiden!

HAhahaha, btw... såg just på spotify att den som stod 1a på Amy Diamonds related artists var smurfarna, cleant!

Godnatt


"Det jag vet är att jag vill vara med dig"

Jobb och stan igår. Satt och hade fet beslutsångest över vad jag skulle göra igårkväll, men det blev tillslut att åka till stan. Var med Cornelius på utflyttningsfest hos hans syster och sedan blev det TC, rätt skönt ställe dedär trots att det var proppat med männish. Det var skååj, följt av falafel och efterfest mitt i stan och en promenad till Ålidhem. Var vaken 06.00-06.00 igår, yä.. idag när jag kom till stan igen så träffade jag Marcus och vi käkade lite mat och pratade en massa den timma jag väntade på min buss. Fiina pojke!

Och här har ni mig, sittandes i underkläder och är bara glad. Glad, glad, glad. Glad. :)


All the right friends in all the wrong places?

fuck you you you you you you you you you you you you. fattar inte ett jävla skit av vad det är som händer?



Igår var en såsåså bra dag. Tränade, var i Täfteå och myste med storasyster o Elsa, sedan var jag med Jesper på kvällen och hjälpte hans bror att flytta. Sedan babblade vi bara massa hemma hos honom. Hade en rååbra kväll med massssssa skratt och massa viktigt snack. Han.Är.Bäst.

*klagar* .. Idag har jag haft väldigt ont i kroppen;

  • Träningsverk i ben, bröst och mage
  • Papercut och småsår på fingrarna
  • Tog bort nagellack = aceton i papercuttet och småsåren (smart brud)
  • Ont i nacken efter att ha burit allt igår
  • Svullna knogar på högerhanden efter att ha klämt mig mellan ett fett köksbord och en gavel igår
Följer Robinson. Såg gårdagens avsnitt imorse och har fan mått dåligt sedan dess. Man fick ju se när en tjej fick en hjärnblödning, och hur hon betedde sig osv. Huga hoppla tyckte det var otäckt. Märkt att jag är känslig för såna saker.. Hur fan ska jag kunna bli sjuksköterska om jag inte ens klarar av att se någonting sånt på TV?

Nu är jag slut efter 8½ timme bland oldiefolks - har jobbat idag. Ska försöka ta en tidig kväll med tanke på att jag ska jobba ytterligare några timmar imorgon, starting 07.00. Ska bli inskolad på en ny avdelning. Jobba med mitt ex's mamma. Haha... tur hon är rolig och trevlig iallafall! Godnatt.


RSS 2.0